Small & tasteful

Kleine gerechtjes diner

Graag ontvangen wij u en uw gasten met een glaasje Seidelberg Brut, waarbij wij een lokaal gerechtje serveren. Een “kleine-gerechtjes-diner” biedt u en uw gasten de mogelijkheid om onder het genot van een drankje op diverse plekken in het restaurant, te genieten van een ruime diversiteit aan gerechtjes.

De gerechtjes zullen per gang worden aangeboden en vormen tezamen een compleet menu. Omdat elk gerechtje ook uit de hand kan worden gegeten, is er geen formele dinertafel nodig, maar zittend kan natuurlijk ook. Deze vorm van dineren zorgt voor een ongedwongen sfeer, omdat u en uw gasten zich vrijelijk kunnen bewegen en op deze manier op een natuurlijke wijze kunnen kennismaken met de andere gasten. Een informele, flexibele situatie zorgt er namelijk voor dat mensen die elkaar niet kennen, sneller met elkaar mengen!

1. Crostini eendenlever met gelei van Beaumes de Venise
2. Casino broodje met ambachtelijk gerookte paling uit Vollenhove
3. Hollandse garnaaltjes, cocktailsaus en witlof
4. Bakje van korstdeeg met eitje van de Haenen hoeve
5. Seidels rookworst met Leerdammer
6. Rauwe zalm, wasabi en kikkoman
7. Yakitori saté
8. Bouillon van rundvlees in een glaasje
9. Escargots
10. Huisgerookte gamba’s op een spiesje
11. Zalm bladerdeeg en mascarpone
12. Wontons met hammousse
13. Gemarineerde tomaten
14. Speenvarken uit de oven
15. Vers afgesneden beenham met honingdressing.
16. Gegrilde tonijn **Live cooking**
17. Tempura garnaal.
18. Coquille met Noilly Prat.
19. Grot champignon in een krokant jasje.
20.Mini hamburger op broodje met uienringen.
21. Sorbet citroen, Wodka en munt.(Even een adempauze)
22. Blauwschimmel uit Wolvega met scheutje rode port.
23. Gemarineerde aardbeien met room.
24. Walnootcaramelijs.
25. Worteltaartje.
26. Koffie met macarone’s

Wij adviseren om 8-10 gerechtjes te kiezen uit bovenstaande lijst om tot een compleet menu te komen. Alle gerechten worden op een bordje of in een glas geserveerd. Bovenstaande gerechtjes zijn € 8,50 per item.